ADD het antwoord op slechte cijfers op school?

Uw kind heeft de diagnose ADHD gekregen. Waarschijnlijk denkt u dat u nu eindelijk een antwoord hebt op die slechte cijfers op school en die drukke periodes van uw kind. Uw heeft waarschijnlijk medicatie voorgeschreven gekregen van uw psychiater. Dagelijks zal uw kind deze medicatie tot zich moeten nemen. Maar is dit wel zo’n goed idee vraagt u zich wellicht af. Een vraag die veel ouders overigens hebben. Is het nu dan de bedoeling dat uw kind iedere dag medicijnen gaat slikken voor de rest van zijn of haar leven? Vaak zal er ook een aanpassingen in het gedrag moeten plaatsvinden, uw dokter zal u hierin ook adviseren. Maar dan rest natuurlijk de vraag zijn die medicijnen wel zo noodzakelijk?

Ook aanpassing in leven nodig

Er is veel onderzoek gedaan naar medicatie bij het gebruik van ADD of ADHD. De effecten zijn zeker zichtbaar, maar er is ook altijd een aanpassing in het leven nodig. Meer structuur aanbrengen, en dingen meer voorspelbaar maken zijn zaken die erg belangrijk zijn voor uw kind. Dit zal in combinatie zeker helpen voor een betere concentratie. Gelukkig is sinds kort ook een alternatief beschikbaar voor de reguliere medicatie. U kunt ervoor kiezen buiten de apotheek om het middel LTO3 te proberen. Dit is een natuurlijk supplement dat zorgt voor veel goede resultaten met ADD kenmerken kind en ook bij volwassenen met de aandoening. Het middel wordt helaas niet vergoed door de meeste verzekeringen.

Online ervaringen zijn erg positief

De ervaringen die op het internet staan zijn erg goed. Mensen hebben dit middel 2 maal daags aan hun kinderen toegediend, en de kinderen zij weer helemaal rustig geworden. Het mooie dat op te maken is uit de reacties is dat kinderen wel de positieve effecten hebben, maar veel minder last hebben van bijwerkingen. Het middel bestaat uit een grote hoeveelheid opneembare omega 3 vetten, die bekend staan om de stimulerende werking op het brein. Zeker eens het overwegen waard om dit middel eens te proberen.

Voor meer ervaringen bekijk: LTO3 ervaringen

Comments are closed.