Bas van Vugt helpt hooggevoelig ondernemers hun kracht ontdekken

Bas is een ondernemer die andere mensen helpt bij het gebruik van hun hooggevoeligheid. Want steeds meer mensen ontdekken dat ze een HSP zijn. Iets wat als ondernemer echt een gift is. Als je namelijk kracht kunt halen uit je hooggevoeligheid dan zit je helemaal goed. Als ondernemer bepaal je natuurlijk zelf wat je doet, en dit is ideaal voor jou als hooggevoelig persoon. Veel mensen weten echter niet hoe ze dit precies kunnen realiseren. Ze krijgen veel prikkels op zich af, en weten niet wat ze hiermee moeten. Bas van Vugt helpt ondernemers (en startende ondernemers) in dit proces.

Hooggevoelig en een gebrek aan energie

lui en hooggevoelig

Heb jij ook zo’n gebrek aan energie?

Een probleem waar veel hooggevoelige mensen mee te maken hebben, is een gebrek aan energie. Ze hebben gewoon weinig energie. Of zie het zo: ze hebben wel veel energie, maar dit gaat op aan alle prikkels die ze krijgen van buitenaf. Dit is iets wat je als hooggevoelig persoon waarschijnlijk wel bekend in de oren klinkt. Het is belangrijk om hier mee leren om te gaan, en zo weer in je kracht te komen te staan. Ook als je nog geen ondernemer bent, maar dit wel graag zou willen kan Bas helpen om een branche uit te kiezen waar jouw talenten goed tot zijn recht komen.

Hoe kom ik erachter of ik HSP ben?

Als jij je afvraagt of je inderdaad hooggevoelig bent, dan is er een test ontwikkeld. In deze korte test (maximaal 5 minuten) kun je een aantal vragen beantwoorden. Hierna kun je zien of de mogelijkheid bestaat of je inderdaad hooggevoelig bent. Als je er net pas achter komt HSP te zijn, zullen er veel puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Veel mensen hebben ineens bevestiging en beseffen niet alleen te zijn, in Nederland heeft ongeveer 10 – 15% van de bevolking hiermee te maken.

Doe de test op: http://www.hooggevoeligondernemen.nl/

Comments are closed.